Hoveniersbedrijf Jan van de Heijkant

Adres:

Helleke 13
Oosterhout , 4901 PA
Tel. 0162-470091

Website:

http://heijkanthovenier.nl/

Hoveniersbedrijf Jan van den Heijkant is een bedrijf wat al ruim 35 jaar  als hovenier actief is. Door deze ervaring en kennis kunt u rekenen op een betrouwbaar product en vakmanschap. Doordat wij zijn aangesloten bij Tuinkeur Nederland, bieden wij U de garantie voor kwaliteit en service. Ons werkgebied is Oosterhout en omstreken zoals Breda en Tilburg.

Hoveniersbedrijf Jan van den Heijkant werkt met opgeleide vakbekwaam hoveniers die jaren ervaring hebben. Tevens gebruiken wij gereedschappen en materialen om snel en efficiënt te werken.  Zo kunnen wij u een kwaliteit bieden tegen een concurrerende prijs. Een goed product voor een eerlijke prijs. Wij werken zowel voor bedrijven als particulieren. Ons werk bestaat uit zowel aanleg als onderhoudswerkzaamheden.

Voor tuinonderhoud komen wij graag vrijblijvend langs om samen met u de tuin op te nemen en een passend  voorstel aan te bieden. Dit kan voor zowel een eenvoudige klus al een volledige onderhoudspakket. De aanleg wordt door onze ontwerper opgenomen middels een vrijblijvend intakegesprek, hierna kunnen wij U een passen voorstel aanbieden met eventueel de aanleg van het project.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden