Ondernemers gezocht voor nieuwe rubriek ‘Binnenkijken bij…’

Foto: Pixabay License/ Geralt

Voor onze nieuwe rubriek ‘Binnenkijken bij…’ zijn wij op zoek naar Oosterhoutse ondernemers die het verhaal van hun bedrijf willen vertellen.

Binnenkijken bij…

In de nieuwe rubriek ‘Binnenkijken bij…’ van Oosterhout Nieuws zal iedere week een andere Oosterhoutse ondernemer met zijn of haar bedrijf centraal staan. Naast het ontstaan en de geschiedenis van het bedrijf, worden ook de huidige diensten, producten of specialiteiten in de schijnwerpers gezet. Op deze manier proberen we de Oosterhoutse ondernemers extra aandacht te geven in deze lastige tijden. Ook wordt dieper ingegaan op de impact van corona voor deze lokale ondernemers. Hoe zijn zij deze lastige tijden doorgekomen? Hebben zij bedrijfsprocessen aan moeten passen? Zijn er nieuwe ideeën of producten ontstaan? En vooral: welke kansen liggen er voor de toekomst?

Jouw bedrijf wordt zeker gezien!

Doordat wij dit artikel op onze website plaatsen met gemiddeld ruim 500.000 pageviews per maand en doorplaatsen op onze Facebookpagina met ruim 9.000 volgers en Instagram met bijna 2.000 volgers wordt het artikel gegarandeerd gezien! Daarnaast wordt het meegenomen in de digitale nieuwsbrief die naar ruim 4.000 unieke adressen wordt verzonden. Iedere zaterdag zal een ander bedrijf centraal staan in ‘Binnenkijken bij…’ Iets voor jouw bedrijf? Neem dan contact op met Dolf op telefoonnummer 06 – 402 538 46 of mail je contactgegevens naar [email protected] voor de voorwaarden en kosten. Wie weet kan heel Oosterhout dan binnenkort binnenkijken bij jouw bedrijf!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden