Binnenkijken bij… Fit20 Oosterhout aan het Bouwlingplein

David Dijkstra van Fit20 Oosterhout
Foto: Oosterhout Nieuws

In de serie ‘Binnenkijken bij…’ nemen we een kijkje achter de schermen en het verleden, heden en toekomst van echte Oosterhoutse bedrijven. In deze aflevering zijn we te gast bij David Dijkstra van Fit20 Oosterhout.

Van kungfu naar personal trainer

Voor 2016 werkte David nog bij een elektrotechnische groothandel. In de avonduren sportte hij zelf en gaf hij vechtsportlessen kungfu. Het was een oud-leerling die hem vroeg of het niets voor hem was om personal trainer te worden. David was ervan overtuigd dat deze markt in onze regio al verzadigd was. Toen kwam Fit20 op zijn pad. Korte, maar zeer effectieve trainingen, waarbij de sporter niet eens hoeft om te kleden. Dit was het begin van Fit20 in Oosterhout.

Sporten zonder om te kleden

David: “Je ziet om je heen steeds meer boetiek-fitness. Dat is kleinschalig sporten en met persoonlijke begeleiding. De potentiële markt hiervoor is niet zo groot, maar de relatie die je met elkaar opbouwt zorgt ervoor dat iedereen graag komt sporten. En het mooie is dat je bij ons niet hoeft om te kleden en nadien niet hoeft te douchen. Bovendien kom je op afspraak en hoef je dus nooit te wachten tot er een apparaat vrij is. Nergens over nadenken, gewoon binnenkomen en gaan trainen.” Bij Fit20 is er altijd iemand beschikbaar om de hoogwaardige apparatuur in te stellen. “Door deze persoonlijke begeleiding kunnen we ook foute houdingen bij oefeningen direct corrigeren en daarmee blessures voorkomen.”

Fit in 20 minuten

Fit20 is een Nederlands sportconcept dat inmiddels actief is in meer dan 130 studio’s in Nederland en wereldwijd actief is in 8 landen op 5 continenten. David: “Het succes van Fit20 ligt in een simpel principe. Als je levend weefsel uitdaagt, niet teveel en niet te weinig, wordt het sterker. De fit20 training is erop gericht om jouw lichaam een prikkel te geven waardoor het beter wordt. Sterker, fitter, energieker, weerbaarder. Fit20 is dan ook een echte gezondheidstraining. En met slechts 20 minuten per week.”

Voor zowel bedrijven als particulieren

Radha, de partner van David, is er later bijgekomen. Toch is zij niet meer weg te denken bij Fit20. David: ”In eerste instantie heeft Radha zich met name beziggehouden met netwerken als het gezicht naar buiten. Inmiddels geven wij allebei trainingen. En dat doen we zowel voor bedrijven als voor particulieren. Zo zien we steeds meer mensen die in het stadscentrum wonen die komen trainen in hun lunchpauze. Bedrijven kunnen bijdragen in de kosten van het lidmaatschap via het zogenaamde vitaliteitsbudget. Dan betaalt de belastingdienst ook een gedeelte mee!”

Fit20 in FORVM

Fit20 Oosterhout is te vinden in FORVM aan het Bouwlingplein. David: “Het was een bewuste keuze om hier onze studio te openen. Allereerst door de mooie centrale ligging in de stad. Maar ook omdat het eerste netwerk er al lag met andere bedrijven binnen dit centrum. Zo waren medewerkers van Robbe Financiële Raadgevers onze eerste leden.” Maar er is eigenlijk altijd nog wel plaats voor nieuwe leden. “Bij ons trainen leden van alle leeftijden. Zo hebben we een stel van achterin de 70 dat samen komt sporten en we hebben leden van rond de 30 jaar. Iedereen die in zichzelf en in een goede gezondheid wil investeren is van harte welkom.” Interesse gekregen? Neem dan contact op voor een gratis proefles.

  • KLIK HIER om een gratis proefles aan te vragen.
  • www.fit20oosterhout.nl
  • Fit20 Oosterhout, Bouwlingplein 46, tel.: 0162 – 700 544
  • Deze advertorial wordt aangeboden door Fit20 Oosterhout

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen