Christian Goijaarts presenteert zondag zijn tweede boek met vrolijke versjes

Foto: Christian Goijaarts

Op zondag 21 november presenteert schrijver Christian Goijaarts uit Dorst zijn tweede versjesbundel, De Visstickprins. Ook dit vrolijke boek werd geïllustreerd door de Bredase striptekenaar Marq van Broekhoven. De boekpresentatie vindt om 16.00 uur plaats in het Leescafé van bibliotheek Theek 5 aan de Torenstraat.

De Visstickprins

De Visstickprins bevat negen vrolijke verhalen op rijm waarin koningen, kinderen en koeien de vreemdste avonturen beleven. De kleurrijke illustraties maken het een leuk boek om voor te lezen én om zelf te lezen. Ook als je geen kind meer bent. Het boek is wederom een lokaal product: het werd vormgegeven door Jeroen Vorspaget van Kickvors en gedrukt bij TotalPrint. De Visstickprins volgt op de eerdere versjesbundel Gelukkig is er ook goed nieuws uit november 2020. Sinds april 2021 publiceert Christian iedere zondag een nieuw vrolijk versje via Oosterhout Nieuws en op social media. Daarmee bezorgt hij duizenden abonnees wekelijks een glimlach.

Eerste exemplaar

Het eerste exemplaar van De Visstickprins wordt tijdens de boekpresentatie overhandigd aan Zijne Ontzettend Hoogheid Prins Mienus XIV van Kaaiendonk. Hij is immers dé pleitbezorger van vrolijkheid en een brede glimlach in Oosterhout en wijde omtrek. Na de feestelijke overhandiging krijgt iedereen de gelegenheid om zijn boek te laten signeren. Natuurlijk worden tijdens de boekpresentatie de dan geldende coronaregels in acht genomen. Via de onderstaande link kun je ook alvast het boek bestellen. Dan weet je zeker dat je het als een van de eerste in huis hebt. Leuk als schoencadeautje of onder de kerstboom!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen