Eerste exemplaar van ‘De Visstickprins’ door Christian Goijaarts uitgereikt aan Prins Mienus

Foto: Oosterhout Nieuws

Zondagmiddag werd het eerste exemplaar van zijn tweede gedichtenbundel door Christian Goijaarts uitgereikt aan Prins Mienus XIV.

Gelukkig is er ook goed nieuws

Zondagmiddag presenteerde Dorstenaar Christian Goijaarts zijn tweede gedichtenbundel ‘De Visstickprins’ bij Theek5. Vorig jaar, toen Christian zijn eerste gedichtenbundel presenteerde, moest alles nog via Zoom en Teams. Gelukkig kon er dus een live boekpresentatie plaatsvinden, al was de locatie op het laatste moment nog gewijzigd. Na een kort interview met Christian en striptekenaar Marq van Broekhoven, die alle tekeningen weer voor zijn rekening had genomen, werd het eerste exemplaar uitgereikt aan Ontzettendhoogheid Prins Mienus XIV van Kaaiendonk.

Adjudant

Christian is tijdens de Leutvierdaagse de rechterhand van Mienus, want zijn rol is die van Adjudant. De twee kennen elkaar dus erg goed, en dat was te merken! Zo vertelde Prins Mienus dat zijn kinderen de blaadjes van het eerste boek met versjes iedere avond bij elkaar moeten zoeken. Het boekje was door de kinderen letterlijk stukgelezen! Prins Mienus mocht dus niet enkel het eerste exemplaar van ‘De Visstickprins’ in ontvangst nemen, maar kreeg er meteen een nieuw exemplaar van ‘Gelukkig is er ook goed nieuws’ cadeau. Een presentje dat zowel door Mienus als zijn aanwezige kinderen erg werd gewaardeerd!

Boek bestellen

Natuurlijk ken je de versjes van Christian al als lezer van Oosterhout Nieuws, want iedere zondag staat er een vers versje op onze site en socials. De nieuwe gedichtenbundel bevat acht sprookjes op rijm en is een echte aanrader voor jong en oud. Het zijn grappige gedichten die leuk zijn om aan kleine kinderen voor te lezen en iets oudere kinderen kunnen deze gedichten goed zelf lezen. Wil je dit boek bestellen? Klik dan op de link onderaan dit artikel. Er is ook een combinatie-aanbieding wanneer je het eerste boek erbij wilt bestellen. Leuk als decembercadeau in de schoen, in de zak of onder de boom!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden