Denk mee over de nieuwe speelplaats aan de Markkant

Speelplaats Markkant
Speelplaats Markkant
Foto: Gemeente Oosterhout

De speelplaats aan de Markkant is versleten en moet opgeknapt worden. Daarom wil de gemeente hier nieuwe speeltoestellen plaatsen, maar zij weten nog niet welke. Daarvoor vragen ze jouw hulp! Ze willen graag van jou weten wat je leuk vindt en welke dingen je graag wilt doen in de vernieuwde speelplaats.

Uitnodiging

Je bent op woensdag 22 augustus om 16.00 uur van harte welkom op de speelplaats. Er zijn dan medewerkers van de gemeente aanwezig om uitleg te geven en jullie wensen en ideeën op te schrijven. Je moet wel tussen de 0 en 9 jaar oud zijn. Vriendjes en vriendinnetjes uit de buurt die geen uitnodiging hebben ontvangen, mag je gewoon meenemen. Ook zij zijn van harte welkom. Als het slecht weer is dan wordt de bijeenkomst verplaatst naar de sporthal Markkant aan Markkant 3. De bijeenkomst gaat dus altijd door!

Wat gaat er gebeuren?

De speeltoestellen worden vernieuwd. Om meer speelruimte te maken wordt het hekwerk verplaatst. Het valzand wordt aangepast en voor je ouders blijft er een zitbank aanwezig. Verder wordt bekeken of er nog een paar bomen geplaatst kunnen worden.

Planning

Nadat jullie wensen door de gemeente zijn opgeschreven, maken zij een plan voor de nieuwe speelplaats. Als het plan voor de nieuwe speeltuin klaar is, lees je uiteraard op Oosterhout Nieuws welke speeltoestellen uiteindelijk zijn uitgekozen. De gemeente hoopt dat de speelplaats aan het einde van dit jaar helemaal klaar is, maar dat is wel afhankelijk van de levertijd van de speeltoestellen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen