Plaatsing van nieuw speeltoestel aan de Generaal Maczekstraat Dorst

Foto: Gemeente Oosterhout

De gemeente zal het oude speeltoestel aan de Generaal Maczekstaat in Dorst gaan vervangen door een nieuw speeltoestel. Het speeltoestel (klimklautercombinatie) dat vervangen wordt, is versleten.

Wensen van kinderen

In het najaar van 2017 is aan de kinderen van basisschool Marcoen gevraagd om aan te geven welke wensen zij hebben voor het nieuwe speeltoestel dat op de speelplek geplaatst gaat worden. Verder zijn de omwonenden nog gevraagd om een inbreng in de keuze te geven. Op basis van de uitslag is er gekeken naar een te plaatsen speeltoestel, dat aan de wensen van de kinderen van basisschool Marcoen voldoet.

De keuze

De uitslag van de kinderen van de basisschool is als volgt:
1. Draaien
2. Klimmen
3. Slingeren
Er zijn helaas geen reacties van de omwonenden binnengekomen.

Welke speeltoestel?

De doelgroep voor de speelplek zijn kinderen van 0 t/m 12 jaar. De schommel en het evenwichtselement blijven staan. Voor het te plaatsen speeltoestel zal een klein stukje van de aanwezige haag moeten worden verwijderd. De vrijgekomen grond zal over de aanwezige hondenuitlaatstrook worden verspreid. Vervolgens zal het speeltoestel geplaatst worden en de zandondergrond worden bijgevuld. De uitvoering van de werkzaamheden is voorzien eind augustus – begin september.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen