Burgemeester Buijs: “Blij met meldingen en signalen van mogelijke avondklok-rellen”

Burgemeester Mark Buijs
Burgemeester Mark Buijs
Foto: Gemeente Oosterhout

Burgemeester Mark Buijs laat in een bericht aan Oosterhout Nieuws weten blij te zijn met meldingen en signalen van mogelijke rellen.

Avondklok-rellen

Burgemeester Mark Buijs: “Het is al drie dagen onrustig in de wijken Oosterheide en Slotjes, door avondklok-rellen. Gisterenavond was het gelukkig een rustige avond en nacht. En dat was heel welkom, want de laatste dagen waren heel intensief. Voor de politie, de boa’s en voor andere medewerkers. Maar zeker ook voor u, voor de inwoners in de wijk. Het is verschrikkelijk om de nacht in te gaan en bang te zijn dat je auto, je winkel, je huis of je spullen vernield worden. Ik ben heel blij met uw hulp daarin: met uw meldingen en signalen. Daarmee voorkomen we dat het mis kan gaan. Samen krijgen we meer voor elkaar. Ik hoop dat we dit achter ons kunnen laten en dat we weer terug kunnen naar ons aller Oosterhout”.

Heb jij signalen of tips?

In alle wijken zijn boa’s en politie actief. De gemeente en de politie vragen jou om ook alert te zijn. Meldingen en signalen kun je doorgeven aan de politie, via telefoonnummer 0900-8844, of bij spoed via 112. Bent je ondernemer? Dan is het advies om geen losse spullen buiten te laten liggen en alert te blijven. Geef meldingen en signalen rechtstreeks door aan de politie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen