OCS presenteert vrijdag Prins Mienus XIV

Foto: oosterhout.nieuws.nl

Het is bekend….Kaaiendonk krijgt wederom een Ontzettend Hoogheid! Het bestuur van de Oosterhoutse Carnaval Stichting is zo razend enthousiast dat geheim houden niet meer mogelijk was!

De komende jaren heeft Kaaiendonk weer een prins, namelijk:

Ontzettend Hoogheid Mienus XIV

“Een uitdaging….Een eer…. Spannend…. veel zin in…. ik sta te popelen…. we gaan met zun allen knallen….. was het maar zover…..wat mooi om samen met Kaaiendonk het mooiste feest te vieren wat er bestaat……geen compromissen Het Kaaiendonks Carnaval is het belangrijkste wat er is….ik ga ervoor…Ik wil handen schudden en proosten met de smulnarren, smulnarrinnen en snotnarren en snotnarrinnekes.”

Wie is het?

Kom naar de verenigingenavond aanstaande Vrijdag de Dertiende januari in Leuttempel De Bussel. Om 19.30 uur is de zaal open en om 20.11 uur weten we wie onze nieuwe Prins Mienus zal zijn. Ontzettend Hoogheid Mienus XIV wordt daarna zo snel mogelijk onthuld en mag daarna gelijk hard aan het werk.

Vrijdag weten we het!

Verenigingen en kapellen en een aantal smulnarren en smulnarrinnen krijgen een zwaar verdiende onderscheiding van de nieuwe Ontzettend Hoogheid, maar de avond zal voor een groot gedeelte bestaan uit muziek van onze Kaaiendonkse Kapellen. Een fantastische feestavond waar iedereen naar benieuwd is. Iedere smulnar is welkom!

Reacties

article
19168
Het is bekend….Kaaiendonk krijgt wederom een Ontzettend Hoogheid! Het bestuur van de Oosterhoutse Carnaval Stichting
https://oosterhout.nieuws.nl/kaaiendonk/20170110/ocs-presenteert-vrijdag-prins-mienus-xiv/
2017-01-10T08:11:10+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/257/2016/02/10000421/motto2017.jpg
Kaaiendonk, Nieuws