Een kijkje in de bouwhal tijdens de Open Dag Mienushal

Foto: Google Streetview

Ook dit carnavalsseizoen wordt er, net als alle jaren, weer hard gewerkt in de Mienushal. Op zondag 14 januari kun je tussen 12:00 en 16:30 uur weer zien hoe de carnavalswagens worden gebouwd en welke verenigingen er bouwen.

Volop activiteiten

Daarnaast heeft de Oosterhoutse Carnavalsstichting de achterste hal open gesteld, zodat je onder het genot van een drankje en goede carnavalsmuziek, alvast de sfeer kan proeven om weer lekker op te warmen voor carnaval 2018. Voor de Snotnarren en Snotnarinnekes is er de mogelijkheid om een kleurplaat van de Nar in te kleuren en ook wat lekkers mag natuurlijk niet ontbreken.

Kramen met carnavalsartikelen

Ook zullen er weer kramen staan waar u carnavalsartikelen kunt kopen of ruilen. In de dagen voor de Open Dag zullen ook vele basisscholieren weer een bezoek brengen aan de Mienushal. Hiermee wil OCS de Smulnarren aan iedereen laten zien wat er allemaal bij de carnavalsoptochten komt kijken en ook de jeugd meer bij de carnaval betrekken.

De Mienushal staat in de Vuurdoornlaan aan het einde aan de linkerzijde. De Vuurdoornlaan is de straat tegenover de voormalige Praxis. (Zie onderstaand kaartje)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen