Koop een PIEREP!N en steun de Pierewaaiers met de bouw van hun wagen

Foto: CV De Pierewaaiers

Carnavalsvereniging de Pierewaaiers verkoopt buttons om geld op te halen voor de bouw van hun optochtcreatie voor de Grote Optocht 2019.

Volop bouwactiviteit in de Mienushal

De grote winnaars van de afgelopen Kaaiendonkse Optocht zijn inmiddels begonnen met de bouw van een nieuwe creatie voor de Grote Kaaiendonkse Optocht van 2019. In de Mienushal wordt al volop gelast, gekartonneerd en inmiddels ook al geplakt. De kledingcommissie is bezig om patronen uit te tekenen en de vele meters stof in te slaan. Kortom… de voorbereidingen zijn begonnen!

Koop een PIEREP!N

De wagens in de optocht zijn een grote publiekstrekker. Voor de Pierewaaiers is de optocht één van de hoogtepunten van carnaval en met een mooie wagen en aankleding hopen ze mee te helpen om zoveel mogelijk mensen te amuseren en te laten genieten van de grote Kaaiendonkse Optocht. Financieel gezien wordt het steeds lastiger om de eindjes aan elkaar te knopen en dus kunnen de Pierewaaiers jouw steun goed gebruiken. Daarom gaan ze, net als vorig jaar, weer buttons verkopen. Door het kopen van een button steun je de bouwclub direct. Daarnaast gaan de buttons vanaf nu een reeks vormen: een collector’s item!

Hoe kom je eraan?

Vanaf aanstaande zaterdag is de button voor slechts 2 euro te koop bij leden van de Pierewaaiers tijdens allerlei carnavalsactiviteiten. Daarnaast kun je de Pierewaaiers steunen door het schenken van materialen. Kijk op de onderstaande website welke materialen de bouwers van De Pierewaaiers kunnen gebruiken. Je kunt dan meteen het optochtbouwsel zien groeien!

 

Reacties

article
37524
Carnavalsvereniging de Pierewaaiers verkoopt buttons om geld op te halen voor de bouw van hun
https://oosterhout.nieuws.nl/kaaiendonk/20181108/koop-pierepn-en-steun-pierewaaiers-bouw-wagen/
2018-11-08T06:50:00+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/257/2018/11/08065757/Pierepin-NW.jpg
Kaaiendonk, Nieuws