Eerste 111 ‘Basten’ worden vandaag opgehaald!

Foto: Casper van Aggelen

Vanaf vanmiddag kunnen de eerste 111 gelukkigen hun ‘Bast’ ophalen. Zij weten dan meteen welke naam Bombast voor hen heeft bedacht.

Tegen zuurpruimerij

Een schouder Bast is het symbool van alle Smulnarren… het symbool voor Kaaiendonkse saamhorigheid en tegen zuurpruimerij! De Bast wordt op de rechterschouder en bovenop de kleding gedragen. Iedere Bast is uniek, draagt zijn eigen naam en heeft een eigen karakter!

Jouw eigen Bast

De eerste 111 Basten kunnen vanmiddag worden opgehaald bij De Schout op de Markt. Alle 111 gelukkigen hebben hier inmiddels bericht van gehad. Zij ontvangen niet alleen hun Bast in een mooi geschenkdoosje, want er wordt bij iedere Bast ook een echtheidscertificaat geleverd. Hierop, en zoals vroeger gebruikelijk was ook op de Bast zelf, staat de naam die BOMBAST jou gegeven heeft. De Bast en jij zijn daarmee voor altijd vereenzelvigd en verbonden met elkaar.

Nog niet besteld?

Nog geen Bast besteld? Dat kan nog steeds door een mail te sturen aan [email protected]. Aangezien de BAST zo persoonlijk is, moet je bij de bestelling de naam van de toekomstige eigenaar aangeven. En ben jij na vandaag een van de 111 bezitters van een Bast? Zorg dan dat je Bast op je carnavalspakkie terechtkomt! De Bast wordt, zoals gebruikelijk, op de rechterschouder en bovenop de kleding gedragen. Sta jij straks ook schouder aan schouder met alle Smulnarren?

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen