Kaaise Dweildag zoekt nieuwe Miss (en vrijwilligers)

Foto: Hoffotograaf Adrie Kersten

Op zondag 10 februari wordt alweer de 34ste editie van de Kaaise Dweildag georganiseerd. En wat is dit carnavalesk voorfeest zonder vrijwilligers en zonder Miss Kaaise Dweildag???

Miss Kaaise Dweildag

Tijdens de aankomende Kaaise Dweildag doen er weer méér leuttempeltjes mee. Er komen meer dan 30 leutkapellekus hun ammezuur aanscherpen en je onderdompelen in carnavalssferen. De organisatie is dit jaar op zoek naar een nieuwe Miss Kaaise Dweildag. Ben jij 18 jaar of ouder en heb je affiniteit met blaaskapelmuziek en carnaval? Grijp dan nu je kans en meld je aan oor een oriënterend gesprek om alle ins en outs te vernemen over deze ere-positie.

Vrijwilligers gevraagd

Ook kan stichting De Gangmaokers tijdens de Kaaise Dweildag nog wel wat extra handjes gebruiken. Wat dacht je bijvoorbeeld van het begeleiden van een leutkapelleke tijdens hun dweilroute door de Kaaiendonkse binnenstad? Op die manier kun je zelf lekker opwarmen voor carnaval! Of ben je er meer van om de handen uit de mouwen te steken en mee te helpen met de diverse opbouwwerkzaamheden en andere praktische zaken? Ook dan kun je zeker je steentje bijdragen.

Bestuursleden gevraagd

Daarnaast zoekt de organisatie enthousiastelingen die het aandurven om plaats te nemen in het bestuur, als bijvoorbeeld penningmeester. Maar ook als je het leuk vindt om in algemene zin iets voor de Kaaise Dweildag te betekenen en daarover mee te denken, bent u als bestuurslid ook meer dan welkom.

Meld je NU aan!

Voor alle vrijwilligers staat er voor aanvang van de Kaaise Dweildag een gratis ontbijt klaar, zodat je met een goede bodem deze opwarmer kun vieren! Wil je meer informatie of wil je je aanmelden als Miss, vrijwilliger of bestuurslid? Mail dan [email protected] of bel met 06-14505341.

Reacties

article
39363
Kaaise Dweildag zoekt nieuwe Miss (en vrijwilligers)
Op zondag 10 februari wordt alweer de 34ste editie van de Kaaise Dweildag georganiseerd. En
https://oosterhout.nieuws.nl/kaaiendonk/20190112/kaaise-dweildag-zoekt-nieuwe-miss-en-vrijwilligers/
2019-01-12T07:45:54+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/257/2019/01/12074453/DWEILDAG.jpg
Kaaiendonk, Nieuws