Lotte Blom is benoemd tot jeugdprinses Kaaike XVI tijdens Kiezelmiddag

Kaaike XVI met klein gevolg
Kaaike XVI met klein gevolg
Foto: Ruben van Straten (OCS De Smulnarren)

Zondagmiddag 13 januari werd er in activiteitencentrum de Slotjes voor de derde keer de Kiezelmiddag georganiseerd door OCS de Smulnarren. Lotte Blom is benoemd tot Kaaike XVI, Mayli Akkermans wordt Jaonuske, Robin Smulders wordt Adjudantje en Iris van de Kuijlen is dit jaar NARreTJE.

Spelletjes en presentaties

Een heleboel enthousiaste Snotnarrekes en Snotnarrinnekes hadden zich de afgelopen maanden ingeschreven voor een van de rollen tijdens het Jeugdcarnaval. Activiteitencentrum De Slotjes bruiste dan ook van de gezelligheid tijdens de verkiezing van Kaaike XVI & GROOTKindergevolg 2019. In drie spelrondes konden alle kandidaten laten zien hoe graag ze in aanmerking kwamen voor een van de rollen. Na een spelletjesronde, een puzzelronde en een presentatieronde kwam Lotte Blom als beste uit de bus. Ze mag dit jaar als Kaaike XVI het GROOTKindergevolg voorgaan tijdens de carnaval.

Het GROOTKindergevolg

Naast Lotte is Mayli Akkermans benoemd als Jaonuske, mag Robin Smulders dit jaar de rol van adjudant op zich nemen en is Iris van de Kuijlen benoemd tot NARreTJE. Alle plaatsen bij de jeugddansmariekes zijn opgevuld. Kyra Snijders, Bregje Huijben, Britt Zopfi, Febe Heerkens, Lieke van der Kuylen, Maud Naber Zoë Dudok, Julot Heinen, Britt Baghus en Myrthe van der Leeden mogen gaan oefenen op hun danskunsten. Nick Gillesen, Gijs van der Kuijlen, Devon Damen, Steyn van Pelt, Tess Broeders, Emma Verhulst, Gijs Huiben en Maxim van Moergestel mogen een steek opzetten als Kinderraad van XI. Hier zijn nog enkele plekken over. Heb jij interesse? Mail dan naar [email protected]

Drie Kaaikes Kinderinsignes

Ook werd bekend gemaakt dat er onder de Snotnarrekes & Snotnarrinnekes van Kaaiendonk dit jaar maar liefst drie verschillende Kaaike’s Kinderinsignes worden verspreid. De ontwerpen van zowel Mayli Akkermans, Zoë Dudok en Zoë Hartig waren alle drie even goed en daarom werden zij uitgeroepen tot winnaars. Van elk ontwerp zullen 500 stuks worden gemaakt en verdeeld tijdens carnaval.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen