Uniek carnavalspinneke te koop tijdens Open Dag Mienushal

Foto: St. Elluf Elluf Viering

Op zondag 3 februari is de Open Dag van de Mienushal. Ook de gloednieuwe stichting Elluf Elluf Viering zal met een stand aanwezig zijn. En je kunt er een uniek pinneke bemachtigen voor maar 3 euro!

Elluf-Elluf-viering

Nadat in 2017 de laatste Kaaikw√®kavond door de Kaaikrakers werd georganiseerd, hebben een 22-tal Kaaiendonkse carnavalsvierders een nieuwe stichting opgericht. Deze nieuwe stichting heeft de organisatie van de opening van het carnavalsseizoen op zich genomen. Omdat deze nieuwe stichting helemaal los staat van OCS De Smulnarren moeten zij ook hun ‘eigen broek ophouden’. Dat wil zeggen dat zij financieel zelf moeten zorgen voor een kostendekkend evenement.

‘Koop dat pinneke!’

Deze nieuwe stichting ‘Elluf-Elluf-Viering’ organiseerde afgelopen november voor het eerst de viering van 11/11 in nieuwe stijl. Hierbij werd, naast de presentatie van het carnavalslied en de onthulling van het nieuwe insigne, ook speciaal aandacht geschonken aan kinderen met onder andere een lichtjesoptocht door de binnenstad. De stichting zal tijdens de Open Dag van de Mienushal¬†een speciaal speldje verkopen. Dit speciale limited edition pinneke kost slechts 3 euro. Met de opbrengst van de verkopen zal de gloednieuwe stichting ook dit jaar weer de viering van Elluf Elluf kunnen organiseren op de zaterdag het dichtst bij 11 november. Dit jaar zal het plaatsvinden op zaterdag 9 november.

'

Reacties

article
39794
Uniek carnavalspinneke te koop tijdens Open Dag Mienushal
Op zondag 3 februari is de Open Dag van de Mienushal. Ook de gloednieuwe stichting
https://oosterhout.nieuws.nl/kaaiendonk/20190201/uniek-carnavalspinneke-te-koop-open-dag-mienushal/
2019-02-01T06:35:25+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/257/2019/02/01064432/pinneke.jpg
carnaval, Elluf Elluf Viering, Mienushal, open dag, pinneke, speldje
Kaaiendonk, Nieuws