Jongens van StukTV komen tijdens carnaval naar Ut Kaais Walhalala

Foto: Screenshot Youtube

Stefan, Giel en Thomas van StukTV komen met carnaval naar Kaaiendonk. Zij zullen als DJ’s plaatjes draaien op zondagavond 3 maart in Ut Kaais Walhalala Zero.

Vier avonden feest!

Vier carnavalsavonden (20.00 uur tot 02.00 uur) lang kan iedereen van 14 t/m 17 jaar feesten met waanzinnig grote artiesten in Ut Kaais Walhalala Zero in Theater de Bussel. TRWD & Luke zorgen eroor dat het dak eraf gaat! Op vrijdagavond een optreden van Freddy Moreira, op zaterdagavond Tony Junior, DJ Ziggy & DJ Tahvo en op maandagavond The Boy Next Door. Maar op zondagavond gaat het dak er zeker af met Stefan, Giel en Thomas van StukTV achter de draaitafels.

StukTV

De drie presentatoren van StukTV maken sinds 2012 online video’s, met name voor jongeren. Iedere week voeren zij een opdracht uit die kijkers en volgers kunnen indienen via de website. De filmpjes van 10 tot 15 minuten orden gepost op hun eigen YouTube-kanaal. Sinds november 2018 zijn er meer dan 2 miljoen abonnees en is het na Enzo Knol het grootste Nederlandse online videokanaal. Via de link onderaan dit artikel zie je opdracht #328, een illegala tuktuk race door Oosterhout.

Meer informatie

Ut Kaais Walhalala Zero is een alcoholvrij carnavalsfeest speciaal voor bezoekers tussen 14 en 17 jaar. Je kunt alleen tickets kopen aan de balie van Theater de Bussel. Kaartjes kosten per avond € 7,50, inclusief drankje en garderobe. Een passe partout (vier avonden) kost € 22,00.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen