Regenboogvlag hangt uit tijdens de Boerenbruiloft in Kaaiendonk

Boerenbruiloft 2017
Boerenbruiloft 2017
Foto: Archief Oosterhout Nieuws

Op de website van OCS De Smulnarren lezen we dat dit jaar tijdens de Boerenbruiloft niet Jaonus en Hendrien gaan trouwen, maar Jaonus en Hendrik!

Moderne boerenkiel

De traditionele Boerenbruiloft zal weer op maandagmiddag 4 maart met carnaval plaatsvinden. Maar de OCS gaat met de tijd mee! Het wordt een Boerenbruiloft in een moderne boerenkiel want Jaonus stapt in het huwelijksbootje met Hendrik! Zij zullen in de echt worden verbonden waarna het feest zal losbarsten. Het bruidspaar wordt dit jaar aangedragen door de jubilerende vereniging STAAMP! Overigens betreft het hier geen officieel huwelijk, maar een carnavalshuwelijk.

Uniek collectors item

Natuurlijk zal er tijdens de Boerenbruiloft weer een heel mooi aandenken zijn wat je kan kopen en dit word echt een collectors item! Met een zeer beperkte oplage! Dus wees er snel bij. Dit collectors item bestaat uit verschillende delen die na 3 boerenbruiloften compleet is.

Boek over 66 Boerenbruiloften

Voorzitter van de commissie Boerenbruiloft Edward Heijnen is momenteel ook bezig om de Boerenbruidsparen van de afgelopen 64 jaar bij elkaar te zoeken. Het doel is om met verzamelde foto’s en anekdotes over twee jaar een speciaal jubileumboek uit te geven ter ere van de 66ste Boerenbruiloft. Ben jij ooit Jaonus of Hendrien geweest of heb jij een mooi verhaal over de Boerenbruiloft, mail dan naar [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen