Is jouw straat dit jaar de Mooist Versierde Straat?

Foto: OCS De Smulnarren

Sinds jaar en dag wordt er door de Commissie Versieringen gejureerd voor het Mooist Versierde Café. Er is al jarenlang een heuse strijd tussen de verschillende kasteleins. Want iedereen wil deze prestigieuze prijs wel in de wacht slepen!

Nieuwe award

Nieuw dit jaar is dat je ook jouw straat kunt nomineren als Mooist Versierde Straat. Hangen bij jullie de vlaggen aan alle huizen? En hangen ze op de juiste wijze, groen aan de stok en rood boven? En is er achter alle ramen een gezellige carnavalsposter, confetti en serpentines te vinden? Nomineer dan nu jouw straat voor deze gloednieuwe award!

Feestelijke uitreiking

De winnende straat zal op carnavalsmaandag een bezoekje krijgen van ZOH Prins Mienus XIV voor de feestelijke uitreiking van de award. Deze unieke award is een passende prijs om aan iedereen te laten zien dat jullie straat de Mooist Versierde Straat van 2019 is!

Nomineer jouw straat

Trommel dus alle buren op om tijdig die vlaggen buiten te hangen en de ramen te versieren! En stuur jouw straatnaam, je eigen naam en je telefoonnummer in een mailtje aan [email protected]. Doet dat uiterlijk 23 februari, want in de week voor carnaval worden de genomineerde straten allemaal bezocht door de jury voor een oordeel. Maak er een feest van met elkaar!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen