De Kernevalskraant Kiekerekie valt deze week op de mat!

Foto: Kickvors Media & Communicatie

Deze week wordt de Kaaiendonkse Kernevalskraant Kiekerekie weer verspreid. Het meestgelezen Kaaiendonkse carnavalsmagazine wordt gelijktijdig met het Weekblad Oosterhout gratis huis-aan-huis bezorgd. 

Niet ontvangen?

Mocht je de Kiekerekie nu niet hebben ontvangen, dan is dat natuurlijk erg vervelend. Je mist dan namelijk de diverse stukjes van de Kaaiendonkse verenigingen, het overzicht van OCS De Smulnarren en ‘kollums’. Wat nu? Allereerst zou OCS De Smulnarren je willen vragen om door te geven dat je de Kiekerekie niet heeft ontvangen. Je kunt dat doen door een mailtje te sturen naar: [email protected] Geef in het mailtje ook jouw postcode en huisnummer aan, zodat er een klacht bij de verspreider kan worden doorgegeven.

Ook online te lezen!

Er worden helaas geen Kiekerekie’s nagezonden, maar je kunt ten alle tijden wel een gedrukt exemplaar ophalen bij Theek5, de Oosterhoutse Feestwinkel, het Stadhuis, boekhandel Het Verboden Rijk, Kantoorboekhandel Ron Bourgonje en Bruna Arkendonk (op=op!). Uiteraard kun je de Kiekerekie digitaal ook doorbladeren via de onderstaande link. Veel leesplezier!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen