Wie bekijkt de Grote Optocht dit jaar vanaf de nieuwe tribune op de Markt?

Foto: Oosterhout Nieuws

Dit jaar wordt voor het eerst een tribune op de Markt geplaatst voor het bekijken van de Grote Kaaiendonkse Optocht. En deze tribune wordt niet geplaatst voor bobo’s of prominente Oosterhouters, maar voor 30 mensen (en hun partner) die carnaval een warm hart toedragen!

Iedereen maakt kans

Het wordt een tribune voor mensen die om wat voor reden dan ook niet lang kunnen staan, maar wel oog hebben voor de medemens, klaarstaan voor een ander en die natuurlijk van carnaval houden. Het wordt dus absoluut geen opstelplaats voor prominente Oosterhouters, zo verzekert OCS De Smulnarren ons. Er is ruimte voor 30 personen met hun partner. Bovendien ontvangen zij allemaal een gratis kopje koffie aangeboden voor De Beren Oosterhout!

Wie verdient een plaats?

Wie verdient volgens jou een plaats op deze nieuwe tribune? Stuur een mailtje met motivatie naar [email protected] Vergeet niet jouw naam en telefoonnummer en die van degeen die je opgeeft in het mailtje te vermelden. De 30 meest indrukwekkende inzendingen ontvangen twee entreebewijzen, zodat zij met hun partner op de tribune de Grote Optocht voorbij kunnen zien trekken. Je hoort tijdig voor carnaval of jij een van de gelukkigen bent.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen