Elluf Elluf Viering dit jaar op zaterdag 9 november

Elluf Elluf 2018
Elluf Elluf 2018
Foto: Oosterhout Nieuws

Op zaterdag 9 november wordt voor de tweede keer de start van het nieuwe carnavalsseizoen geopend door Stichting Elluf Elluf Viering.

Elluf-Elluf-viering

Nadat twee jaar geleden de laatste Kaaikwèkavond door de Kaaikrakers werd georganiseerd, hebben een 22-tal Kaaiendonkse carnavalsvierders op initiatief van OCS de Smulnarren een nieuwe stichting opgericht. En net zoals vorig jaar zal Stichting Elluf Elluf Viering dit jaar de opening van het nieuwe carnavalsseizoen voor haar rekening nemen. Traditioneel vindt die seizoensopening plaats op de zaterdag het dichtst bij 11/11 en dat is dit jaar op zaterdag 9 november.

Nieuwe insigne en carnavalslied

Op zaterdag 9 november zal Zijne Ontzettend Hoogheid Prins Mienus XIV zijn entree maken op het Hatsekiedeeplein, tussen De Schout en Café Buitengewoon. Direct daarna zal het nieuwe carnavalsinsigne worden onthuld welke daarna bij de Volledigen in Café Oud Brabant zal worden verkocht. Ook is er weer een heel kinderprogramma in elkaar gezet met onder andere een grandioze Lichtjesparade door de Kaaiendonkse binnenstad. En net zoals vorig jaar zal ook het nieuwe carnavalslied voor het eerst ten gehore worden gebracht welke speciaal voor het nieuwe carnavalsseizoen werd geschreven. Ook is er weer een warme maaltijd te verkrijgen, inclusief het exclusieve ‘limited edition 11/11-pinneke’. Dus voor in de agenda: Houd ‘m vrij en ben d’r bij!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen