Kaartverkoop jeugdcarnavalsfeest KAAI-Kapot van start

Foto: Superzeroes

Vrijdag 17 januari start om 20.00 uur de online kaartverkoop voor het jeugdcarnavalsfeest KAAI-Kapot in La Cantina.

Jeugdcarnaval

Op vrijdag 7 februari is de tweede editie van KAAI-Kapot, het carnavalsfeest voor en door de Kaaiendonkse jeugd. Na het succes van vorig jaar met Dansado en de Feestneger heeft OCS De Smulnarren opnieuw een superartiest en een paar vette DJ’s geregeld. Vorig jaar heeft niemand stil gestaan en dat gaat ook dit jaar niet gebeuren! Het feest start om 20.00 uur en gaat door tot 1.00 uur.

Superzeroes

De jongens van Superzeroes nemen je mee in hun Tijdmachine! Warp 1.9 terug naar de jaren waarin je ging schuifelen met je Hartendief op Enrique Iglesias, je broer Limewire doorzocht naar de nieuwste tracks van Patrick Jumpen, en jij het Topje Van Je Zus voor het eerst uit de kast trok. Een act met non-stop zeroes, dansplaatjes & bomvol “ojaa”-momentjes! Daarnaast treedt het te gekke DJ-Duo V&T op en komen ook DJ Daan en DJ NAR weer langs om de lekkerste beats te draaien.

Meer informatie

KAAI-Kapot wordt georganiseerd op 7 februari tussen 20.00 en 1.00 uur en is bedoeld voor de Kaaiendonkse jeugd. Kaarten zijn online te koop vanaf vrijdag 17 januari om 20.00 uur. Een kaartje kost in de voorverkoop 7,50 euro en aan de deur 10 euro. Je vindt La Cantina aan de Mathildastraat.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden