Eerste exemplaar Kaaiendonkse legpuzzel voor Christel Buijs

OCS Voorzitter Ernst-Jan van Langh overhandigt het eerste exemplaar aan Christel Buijs
OCS Voorzitter Ernst-Jan van Langh overhandigt het eerste exemplaar aan Christel Buijs
Foto: Ruben van Straten (Studio VSF)

Zaterdagmorgen werd om 10.11 uur het eerste exemplaar van de Kaaiendonkse legpuzzel met 2.000 stukjes overhandigd aan Christel Buijs.

Kaaiendonkse Klassieker

Door productieproblemen bij de leverancier van de puzzels hebben de puzzelliefhebbers in Kaaiendonk er iets langer op moeten wachten. Maar vandaag werden de door hen bestelde Kaaiendonkse legpuzzels rondgebracht door een team enthousiaste vrijwilligers. Het eerste exemplaar werd vanmorgen om 10.11 uur door OCS voorzitter Ernst-Jan van Langh overhandigd aan Christel Buijs. Zij is niet alleen de vrouw van onze burgemeester, maar ook de beschermvrouwe van de Oosterhoutse Carnavalsstichting. En zij was zichtbaar verrast door dit mooie carnavalscadeautje buiten het seizoen.

Ruim 300 legpuzzels

De legpuzzels zijn een idee van Karin Mertens van Ut Kabinet der Zotheid. Zij wilde iets leuks brengen wat iedereen zou verbinden in de lockdown periode. Dus bedacht ze samen met OCS De Smulnarren de Kaaiendonkse Klassieker, een legpuzzel met een foto van Casper van Aggelen van een fraaie collage Kaaiendonkse insignes. Binnen 24 uur werden de eerste 222 puzzels al verkocht en werd de oplage eenmalig verhoogd. Maar wie vooraf niet heeft besteld zal moeten wachten totdat iemand zijn exemplaar te koop zal aanbieden, want ze worden niet meer bijgemaakt en er is geen voorraad gemaakt voor de vrije verkoop.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen