Geen Baronie-TV tijdens carnaval 2021 wegens onzekerheden rondom corona

Foto: Baronie TV

Baronie TV heeft via haar Facebookpagina laten weten dat zij in 2021 geen uitzendingen rondom carnaval zullen gaan verzorgen.

Onzekerheden rondom corona

Baronie TV: “Met heel veel pijn in het hart heeft het bestuur een moeilijke beslissing moeten nemen. Gelet op de onzekerheden rond het COVID 19-virus is het voor Baronie TV niet mogelijk een carnavalsmarathon te organiseren. In de eerste plaats vanwege de gezondheid van onze vrijwilligers en die van de carnavalsvierders. Op de tweede plaats omdat we nu reeds, in de voorbereiding, verplichtingen aan moeten gaan met derden zoals zendgemachtigden, leveranciers en sponsoren die we mogelijk niet waar kunnen maken.”

Tegenvaller

De persconferentie van de minister president dinsdagavond gaf de doorslag, zo geeft Baronie TV aan. En dat terwijl ze juist volop bezig waren met nieuwe plannen en het uitwerken van ideeën. Met alle restricties op samenkomen is het goed voorbereiden van de marathon echter onmogelijk, zo meent de regionale carnavalsomroep.Patrick van Lunteren, voorzitter van Baronie TV: “Een jaar er tussenuit. Het klinkt haast om niet te geloven. Laten we hopen dat er snel een vaccin tegen Corona wordt gevonden. Dan kunnen we van deze tegenvaller een sprong voorwaarts maken. Het bestuur beraadt zich uiteraard vanaf nu op die toekomst”.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden