Bombast 1884 start ‘Keukendeurchallenge’ voor saamhorigheidsgevoel van Kaaiendonk

Foto: CV Bombast 1884

Naar aanleiding van de berichten over het aangepast carnaval vieren in 2021 heeft CV Bombast 1884 nu de Keukendeurchallenge bedacht!

Keukendeurchallenge

“En wat er bij ons ook ooit gebeuren zal, we vieren altijd carnaval…”. Deze tekst uit het liedje ‘Bij ons staat op de keukendeur’ uit 1987 van het legendarische duo De Twee Pinten inspireerde de leden van CV Bombast 1884 (niet stichting Bombast) tot het starten van de Keukendeurchallenge. Zij roepen iedereen op om deze twee zinnen uit het liedje in te spelen op een video en het filmpje op social media te plaatsen met de hashtag #keukendeurchallenge

Doe mee!

Kun jij een muziekinstrument spelen? Pak het dan tevoorschijn en doe mee! Geen muzikant? Ook twee pannendeksels, neusfluit of omgekeerde emmers kunnen voor deze gelegenheid goed dienen als instrument! Maak een kleine video zoals in de link onderaan dit artikel en plaats je deze online op Facebook, Instagram, Youtube of om het even welk social mediakanaal met de hashtag #keukendeurchallenge Want al is het niet altijd rozengeur en is lekker maar ene vinger lang, zo steken we alle carnavalsvierders een hart onder de riem….met alle gevolgen van dien!

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden