Geen bijeenkomst op de Markt op 11/11, maar een coronoproof alternatief programma

Foto: Stichting Elluf Elluf

Vanwege corona is er dit jaar geen fysieke opening van het carnavalsseizoen op de Markt. Toch is er de laatste weken door de vrijwilligers van Stichting Elluf Elluf Viering en de ORTS hard gewerkt aan een alternatief programma dat je vanuit huis kunt meebeleven. Het resultaat: een Elluf Elluf Viering op afstand die zeker ‘ne klassieker’ gaat worden!

Kies je klassieker

Op 11 november zal vanaf 11.11 uur de lokale radio- en televisiezender ORTS in het teken staan van carnaval. Het programma Oosterhout Vandaag wordt omgedoopt in Kaaiendonk Vandaag met als presentator Ad Evers met een keur aan Kaaiendonkse gasten. In de middag is er het programma ‘Kies je Klassieker’. Omdat er dit jaar geen officieel nieuw carnavalslied wordt gepresenteerd, zal er een verkiezing plaatsvinden tussen 11 bekende oude Kaaiendonkse carnavalsliedjes waarbij de winnaar wordt uitgeroepen tot Kaaiendonkse Klassieker.

Onthulling insigne

Om 19.56 uur zal het nieuwe alternatieve carnavalsseizoen officieel worden geopend met de onthulling van het insigne van 2021. Normaal gesproken had dit een feestjaar moeten worden met het 66-jarig jubileum van OCS de Smulnarren en daarmee het openbare carnaval in Oosterhout. Ook zou er dit jaar een nieuwe Jaonus Vataon worden gepresenteerd. Dat wordt allebei dan wel een jaar doorgeschoven, maar het nieuwe insigne viert dat jubileum van 6×11 jaar alvast vooruit. Het wordt een uniek exemplaar die in ieder geval om je nek moet hangen tijdens carnaval 2021!

Grote Kaaiendonkse Elluf Elluf Bingo

Om 20.00 uur gaat op ORTS radio, televisie en internet het programma verder met de Grote Kaaiendonkse Elluf Elluf Bingo. Er worden deze avond twee rondes gespeeld en de presentatie is in handen van Ramon Boers, onder ander bekend van het Parkfeest, Zoldertejater en KCK Peppi Lam. Voor 2,50 euro koop je een kaart waarmee je allebei de rondes mee kunt spelen. Er zijn diverse leuke prijzen van lokale ondernemers te winnen. De kaarten zijn te koop bij de drie Oosterhoutse filialen van Jumbo Supermarkten.

  • Jumbo Arkendonk, Arkendonk 36, klik hier voor de openingstijden
  • Jumbo Centrum, Nieuwe Bouwlingstraat 2, klik hier voor de openingstijden
  • Jumbo Zuiderhout, Zuiderhout 4, klik hier voor de openingstijden

Meekijken en meedoen

Zet op woensdagavond 11 november vanaf 11.11 uur je radio aan op ORTS Radio op 106.2 FM in de ether, via de kabel op 92.9 FM, KPN kanaal 1052 of Ziggo kanaal 916. Je kunt ook meekijken via ORTS Televisie op KPN kanaal 1352 of Ziggo kanaal 41. Live meeluisteren en kijken naar de ORTS kan ook via DEZE LINK. En koop vooraf een bingokaart bij een van de Oosterhoutse filialen van Jumbo Supermarkten.

Oosterhout Nieuws is trotse sponsor van de Grote Kaaiendonkse Elluf Elluf Bingo

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden