Vier carnavalsmaandag met stamppot en de Boerenbruiloft uit 1957

Boerenbruiloft 1957
Boerenbruiloft 1957
Foto: OCS de Smulnarren

OCS de Smulnarren en de horeca van het Hatsekiedeeplein zorgen dat er op carnavalsmaandag een klassieker op het menu staat!

Carnavalsmaandag

Traditioneel wordt er op carnavalsmaandag getrouwd tijdens de Boerenbruiloft. Na afloop van de huwelijksvoltrekking wordt er dan heerlijk met zijn allen genoten van een heerlijk carnavalsmaal op de Markt. Met stamppotten, varken van ’t spit, speklappen en een kuiltje jus. Helaas zit het er voor dit jaar niet in om met zijn allen op de Markt te eten en wordt er voor het eerst in 66 jaar niet ‘getrouwd’ met carnaval.

Toch ne Klassieker

Om nu niet direct van de leg te raken hebben de OCS en de horeca van het Hatsekideeplein bedacht dat iedereen toch op carnavalsmaandag kan genieten van de tradtionele Boerenbruiloft-staamp. Voor 22,66 euro kun je met twee personen kiezen uit boerenkool of hutspot met speklap, worst, jus, een carnavalsdrankje in stijl en een unieke historische verrassing. Om de beleving compleet te maken kun je tijdens je maaltijd kijken naar de Boerenbruiloft uit 1957.

Trek gekregen?

Wil je op carnavalsmaandag genieten van deze Boerenmaaltijd? Bestel dan uiterlijk 8 februari dit Stikgèf Staamppotje voor 22,66 euro via de onderstaande link. De maaltijd is voldoende voor 2 personen. De maaltijd kan op carnavalsmaandag 15 februari tussen 16.00 en 19.00 uur geheel coronaproof worden afgehaald op het Hatsekiedeeplein. Je kunt bij het bestellen aangeven in welk tijdsvak je wenst langs te komen. Daarna nog even opwarmen en genieten maar!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen