“Kloekkevel” voor Janny en René bij overhandiging eerste exemplaren speciaal BOMBASTbier

Donderdag hebben Janny en René van Bijnen de eerste flessen in ontvangst mogen nemen van een speciale carnavalseditie van het BOMBASTbier.

Speciale editie BOMBASTbier

Donderdagmorgen in alle vroegte overviel Stichting BOMBAST met een goed doel de voormalige uitbaters van café De Kloek, Janny Van Bijnen en Rene van Bijnen. Zij werden blij verrast met de eerste twee exemplaren van de speciale carnavalseditie van het inmiddels beroemde BOMBAST-Mooi Blond bier. Wie het onderstaande filmpje heeft gezien, snapt waarom juist deze twee doorgewinterde Kaaiendonkers de eerste flessen in ontvangst mochten nemen. Janny en René: “Ontroerend, pakkend, kloekkevel, verrassend, energiek en straks aan het bier!”.

Beperkt verkrijgbaar

Deze editie van het bier is speciaal voor carnaval 2021 gebrouwen en gebaseerd op een bijzondere fles die gevonden is bij archeologische opgravingen in het voormalig café aan het Prins Mienusplein. Van die originele fles, die op deze cruciale plaats wellicht ooit door BOMBAST zelf leeggedronken en achtergelaten is, heeft stichting BOMBAST 660 replica’s gemaakt. Een rebels aantal, dat relateert aan het 66-jarig jubileum van onze carnaval. Het bier heeft de smaak van onze ‘goede tijden’ waarin het café van het echtpaar tijdens én buiten carnaval een centrale rol speelde. Onder andere verkrijgbaar bij De Goede Gall & Gall, Mitra Nieuwkoop, Bourgondisch op Zuid en Brood- en Banketlokaal Snelders.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen