Kaailender: wat is er op vrijdag te doen in Kaaiendonk?

Foto: Oosterhout Nieuws

OCS de Smulnarren heeft op haar website de Kaailender staan. Wij lichten iedere carnavalsdag enkele (online) elementen uit onder het motto #hatsekidezevierenwethuis!

Kaaiendonks Sanseveria Museum

Meer dan 22 soorten staan, zoals het met carnaval ook hoort, voor het raam en zijn door eenieder te bekijken. Het Kaaiendonks Sanseveria Museum nodigt iedereen die het leuk vindt uit om een kijkje te komen nemen bij deze coronaproof tentoonstelling van vrijdag 12 februari tot en met dinsdag 16 februari geopend tussen 9.11 en 17.11 uur. KLIK HIER voor meer informatie.

HatsekidezeBINGOwethuis in Slotjes-West

Tis ne klassieker! Het carnavalsmotto voor dit jaar had niet beter gekozen kunnen worden. Helemaal thuis en online carnaval vieren, dat gaat zeker de geschiedenisboeken in. Wie het thuiszitten en naar een beeldscherm kijken even beu is, kan in de wijk Slotjes-West een bingo spelen met carnavalsinsignes. De carnavalsinsignebingo in Slotjes-West is te spelen tot dinsdag 16 februari 21 uur. KLIK HIER voor meer informatie.

Kletsereij Live Stream

Een fantastische samenwerking tussen Café de Kletserij en icv Ut Nieuwe Normaol! Samen brengen zij 3 dagen carnaval in jouw woonkamer! Van live artiesten tot de beste dj’s. Een carnavals quiz, een razende reporter, een moment van samen zijn en optie tot verzoekjes komt allemaal voorbij. Het doel is naast jullie heel veel leut te bezorgen, donaties binnen te halen om zoveel mogelijk leuttempels te redden. KLIK HIER om vandaag tussen 17.11 en 1.00 uur live mee te kijken!

Bingo met Ut Kaais Kepelleke d’Askruizen en Cafe de Beurs

Café de Beurs komt naar je toe! Vanavond is er vanaf 20.00 uur een live stream met de traditionele Ponderosabingo in samenwerking met Ut Kaais Kepelleke d’ Askruizen. KLIK HIER voor meer informatie.

Ut Kaais Walhalala live thuis

Het traditionele, bekende, vette carnavalsfeest voor tieners in onze leuttempel gaat dit jaar door als HOME EDITION! Op vrijdag 12 februari streamen we LIVE Ut Kaais Walhalala vanaf 19.30 uur naar jouw huiskamer. Diverse bekende dj’s zullen het dak (in dit geval jouw dak) er weer afblazen. Ook zo’n zin een episch huisfeestje? KLIK HIER om vandaag tussen 19.30 en 23.00 uur mee te kijken.

Vastwel: Mienus XIV over Tijd & Eeuwigheid Vastwel Vrijdag

Zijne Ontzettend Hoogheid Prins Mienus XIV in gesprek met Martine Huibregts over het aanstaande Carnaval in een decor van blauwe spijkerbroeken en Zandloper. KLIK HIER om tussen 16.02 en 16.11 uur live mee te kijken. Ook regelmatig terug te kijken via de KRTS

Vijf dagen lang wordt de ORTS weer KRTS

Tijdens de periode dat ORTS even BaronieTV wordt, zenden zij een complete carnavals-programmering uit op TV. Dat begint vandaag om 16.00 uur met het hierboven genoemde gesprek tussen Mienus en Martine. KLIK HIER voor de complete programmering.

Playmobil on the move bij Intertoys

Tijdens carnaval kun je kijken naar Playmobil on the Move in de etalage van Intertoys. KLIK HIER voor meer informatie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen