Kaailender: wat is er op dinsdag te doen in Kaaiendonk?

Foto: Oosterhout Nieuws

OCS de Smulnarren heeft op haar website de Kaailender staan. Wij lichten iedere carnavalsdag enkele (online) elementen uit onder het motto #hatsekidezevierenwethuis!

Kaai-Online

Kaai Online is HET feest voor alle Snotnarren en Snotnarinnekes van Kaaiendonk! We gaan er online samen een groot feest van maken met een super leuk programma. Ben jij klaar om te dansen? Het begint om 15.00 uur en duurt tot ongeveer 16.30 uur. KLIK HIER voor meer informatie en KLIK HIER om vanaf 15.00 uur mee te kijken.

De Digitaole Ronde van ut Rutselbos

Op de dag dag normaal gesproken de Ronde van ut Rutselbos verreden zou worden, wordt er vandaag een digitale versie georganiseerd. Diverse deelnemers hebben een filmpje gemaakt en deze zullen door de ORTS vanaf 13.11 uur worden uitgezonden. Dat is exact hetzelfde moment dat onder normale omstandigheden het startschot ook zou zijn gevallen. KLIK HIER om online mee te kijken.

Top 33 min 3 – finale

Tiussen 15.30 en 16.30 uur kun je op de ORTS televisie kijken naar de finale van De Klassieke Top 30 van Kaaiendonkse Carnavalsliedje. Bij elkaar gestemd door diverse smulnarren en smulnarinnekes. Presentatie Pim Haarbosch Live vanuit de Baronie TV studio. Welk liedje wordt vandaag gekozen als ‘De Kaaiendonkse Klassier’ aller tijden?

Kaaiendonks Sanseveria Museum

Meer dan 22 soorten staan, zoals het met carnaval ook hoort, voor het raam en zijn door eenieder te bekijken. Het Kaaiendonks Sanseveria Museum nodigt iedereen die het leuk vindt uit om een kijkje te komen nemen bij deze coronaproof tentoonstelling van vrijdag 12 februari tot en met dinsdag 16 februari geopend tussen 9.11 en 17.11 uur. KLIK HIER voor meer informatie.

HatsekidezeBINGOwethuis in Slotjes-West

Tis ne klassieker! Het carnavalsmotto voor dit jaar had niet beter gekozen kunnen worden. Helemaal thuis en online carnaval vieren, dat gaat zeker de geschiedenisboeken in. Wie het thuiszitten en naar een beeldscherm kijken even beu is, kan in de wijk Slotjes-West een bingo spelen met carnavalsinsignes. De carnavalsinsignebingo in Slotjes-West is te spelen tot dinsdag 16 februari 21 uur. KLIK HIER voor meer informatie.

Miniatuuroptocht in de Sint Janstraat

Vorig jaar won de St. Janstraat nog de titel ‘Mooist Versierde Straat 2020’. Ook dit jaar doen ze weer een gooi naar de titel met een miniatuuroptocht in de etalages en op de vensterbanken. In het miniatuur hebben de bewoners de optochten van voorgaande jaren nagebouwd, incl. schooiwagen en Markt. Er zijn QR-codes beschikbaar voor aanvullende filmpjes en muziek. Er is zelfs een schooiwagen nagebouwd met een QR code voor vrijblijvende donaties aan de OCS. Dit is geheel corona proof te bezichtigen tijdens een wandeling door de stad. Ook zal de straat zelf carnavalesk aangekleed zijn. Kom alleen met mensen uit eigen gezin, of maximaal 2 personen uit verschillende gezinnen. Alle carnavalsdagen tussen 11.11 en 16.11 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen