De avonturen van Bommeke en Bastje krijgen vervolg in stripvorm

Afgelopen zaterdag zijn Bommeke en Bastje herenigd op de Markt. Maar ze gaan nog veel meer avonturen beleven!

Bommeke en Bastje

Bommeke en Bastje zijn twee lappen poppen die drie weken voor carnaval door Oosterhout zijn getrokken. Tijdens hun reis bezochten zij allerlei plaatsen die belangrijk zijn voor Oosterhout, carnaval en BOMBAST. Bij hun reis zijn daarbij met veel enthousiasme door allerlei mensen geholpen. Afgelopen zaterdag zijn ze met elkaar herenigd op de Markt en hebben ze de carnavalsdagen mogen doorbrengen bij het Kabinet der Zotheid. Dat bleek een perfecte plek om over Kaaiendonk uit te kijken.

Meer avonturen

Ondanks dat de mannekes blij zijn weer samen te zijn, is het natuurlijk ontzettend jammer dat de reis erop zit. Zeker nu het erop lijkt dat ze massaal omarmd zijn door de Oosterhouters. Maar er is goed nieuws in aantocht, zo laat Stichting BOMBAST weten! De avonturen van Bommeke en Bastje zullen namelijk worden voortgezet in stripvorm!

Jouw hulp is nodig

Ben jij degene die de avonturen van Bommeke en Bastje in een korte strip kan verwerken? Doe dan mee aan deze stripverhalen-wedstrijd en maak kans op een eigen terugkerend stripverhaal in Weekblad Oosterhout! Uiteraard zijn er een aantal voorwaarden waaraan voldaan moet worden: de hoofdfiguren zijn Bommeke en Bastje en de kernwaarden van Bombast zijn duidelijk herkenbaar (gezelligheid, positiviteit, bourgondisch, broederschap, rebellie). Teken 2 korte stripverhaaltjes van maximaal 5 tekeningen en mail die uiterlijk 22 maart aan [email protected] Je kunt dit mailadres ook gebruiken voor meer informatie.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden