CV Makkeluk Zat schenkt 444 euro aan horeca na verkopen ‘Kaais Pandemikado’

Foto: CV Makkeluk Zat

CV Makkeluk Zat heeft met de verkoop van hun Kaais Pandemikado maar liefst 444,11 euro opgehaald voor Stichting Klappeijstraat.

CV Makkeluk Zat

De vriendinnen Mandy, Robin, Steffie, Renate, Marlou en Sophie van CV Makkeluk Zat hebben ieder jaar een ‘tool’ om de carnaval op een goede manier door te komen. Een mooi opgeklopt verhaal over een roze bril of een uniek zweetbandje, waarmee ze geld ophalen om onder andere hun pakken voor de optocht mee te kunnen betalen. Dit jaar hadden ze het Kaais Pandemikado, waarvan de opbrengst geheel ten goede kwam aan de Oosterhoutse horeca.

Voor carnaval uitverkocht!

“We hebben zelfs, zonder in een leuttempel te hebben gestaan, heel veel nieuwe vrienden gemaakt! Al deze vrienden kochten massaal ons Kaais Pandemikado! Nog voor de carnaval goed en wel was begonnen, waren wij uitverkocht!” Afgelopen week is een delegatie van CV Makkeluk Zat naar de binnnenstad gegaan om een cheque van maar liefst 444,11 euro te overhandigen aan Stichting Klappeijstraat Oosterhout. “Om met de woorden van onze Leutvorst te spreken; dank, dank, 1000 maal dank!”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen