Laatste kans om de unieke Kaaiendonkse Paraplu te bestellen

Foto: Ut Kabinet der Zotheid - Casper van Aggelen

Dit weekend is het de allerlaatste mogelijkheid om de unieke Kaaiendonkse insigneparaplu van Ut Kabinet der Zotheid te bestellen!

Kaaiendonkse Paraplu

Vorig jaar wist Karin Mertens van het Kaaiendonkse Kabinet der Zotheid binnen 24 uur al 222 puzzels met een afbeelding van alle insignes te verkopen. Menig Oosterhouter is er tijdens de lockdown periode mee aan de slag gegaan. En nu introduceert de eigenaresse van het officieuze carnavalsmuseum opnieuw een kleurrijk item: De Kaaiendonkse Paraplu! Ook weer genummerd en in een gelimiteerde oplage eenmalig verkrijgbaar!

Ook bruikbaar als parasol

Op de kleurrijke paraplu is het logo van het Kabinet der Zotheid subtiel geplaatst tussen afbeelding van insignes van de afgelopen 66 jaar. Een unieke paraplu met een explosie van kleur en vrolijkheid. Alle paraplu’s worden voorzien van een uniek nummer en gisteren stond het aantal verkochte plu’s al op 277 stuks! Overigens werkt de paraplu ook ideaal als parasolletje, dus je kunt het een jaar rond gebruiken.

Hoe te bestellen?

De Kaaiendonkse Paraplu’s kosten 23,66 euro per stuk en worden op bestelling eenmalig gemaakt. Je kunt tot en met 11 april je bestelling met het gewenste aantal en je contactgegevens doormailen aan: [email protected] Na 11 april start de machine voor de eenmalige productie en de uitlevering wordt half juli verwacht. Wanneer het weer kan worden alle paraplu-bezitters uitgenodigd voor een gezamenlijke foto.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen