Programma Elluf Elluf Viering in Kaaiendonk bekendgemaakt

Foto: Elluf Elluf Viering

Het was een hele puzzel, maar de organisatie van de Elluf Elluf Viering in Kaaiendonk heeft het programma voor dit jaar weer rond. Pak de agenda er maar bij!

Donderdag 11 november

Donderdagavond 11 november is de aftrap op het Hatsekideeplein. Om 11 minuten voor acht (19.49 uur) wordt ‘Ut Convenant der Zotheid’ getekend. De deelnemers aan de Ronde Tafel committeren zich aan Ut Kabinet der Zotheid en het Kaaiendonkse carnaval. Aansluitend is het al vanaf 20.30 uur gezellig in de binnenstad, want dan gaan de carnavalskapellen dweilen tijdens een heuse Kapellencarrousel.

Vrijdag 12 november

Op vrijdagavond is de actie ‘Warempel, een stempel in de leuttempel’, waarbij je lekker ‘saome as vanouds’ kunt gaan dweilen. Daarnaast is er een stempelactie met verschillende acties in de leuttempels. Saamhorigheid is dit jaar het sleutelwoord. Naast Stichting Elluf Elluf Viering en OCS De Smulnarren zijn ook de horeca-ondernemers van Hatsekideeplein, Klappeijstraat en Leijsenhoek vertegenwoordigd in de organisatie. Er is drie dagen lang overal licht en geluid buiten, er zijn buitenbarren en alles is versierd, zo laat de organisatie weten.

Zaterdag 13 november

De traditionele en officiële start van het nieuwe carnavalsseizoen is op zaterdag 13 november. Om 15.00 uur is de aftrap op het Hatsekideeplein waar om 15.11 uur ZOH Prins Mienus XIV voor zijn laatste regeringsjaar zal aankomen. Daar wordt ook de nieuwe Jaonus Vataon aan het volk gepresenteerd en wordt het nieuwe insigne onthuld. Om 15.45 uur start de Kaaise Kindermiddag met optredens van diverse dweilbandjes en een DJ. Om 19.00 uur start het avondprogramma met een DJ in de Klappeijstraat. Kortom: Hou ze vrij en ben d’rbij!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen