Kaaiendonkse Grote Optocht op Eerste Pinksterdag in de herkansing

Foto: OCS De Smulnarren

Na een storm en enkele coronajaren kunnen de bouwclubs eindelijk hun wagens aan Kaaiendonk laten zien tijdens de Grote Optocht op 5 juni 2022.

Carnaval meej Pinksteren

Voordat carnaval 2022 ten einde was, beloofde OCS De Smulnarren al dat er een feestweekend zou gaan komen met Pinksteren. In dit Pinksterweekend zullen enkele traditionele activiteiten, die normaal tijdens carnaval worden georganiseerd, dunnetjes over worden gedaan. Het programma voor dat feestweekend op 4, 5 en 6 juni begint langzaamaan wat meer vorm te krijgen en het belooft drie dagen leut op en rondom de Markt van Kaaiendonk! Saome as vanouds!

Kaaiendonkse Grote Optocht

Het volledige programma zal na Pasen bekend worden gemaakt, maar de inschrijving voor de Kaaiendonkse Grote Optocht is inmiddels gestart, zie link onderaan dit artikel. De Grote Optocht zal op zondag 5 juni door de Kaaiendonkse straten trekken. En mocht je niet kunnen wachten om die mooie wagens eindelijk weer op straat te zien, zet dan ook zondag 15 mei alvast in de agenda, want dan vindt de open dag van de Mienushal aan de Vuurdoornlaan plaats.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen