Speciaal ‘pinkster-insigne’ verkrijgbaar tijdens Open Dag Mienushal

Mienushal 2019
Foto: Oosterhout Nieuws

Op zondag 15 mei kun je tijdens de open dag van de Mienushal tussen 13.00 en 17.00 uur een kijkje nemen in dé bouwhal van Kaaiendonk!

Open Dag Mienushal

Nadat de Kaaiendonkse Grote Optocht eind februari 2020 door storm werd uitgesteld, gooide daarna corona meerdere keren roet in het eten. De wagenbouwers in de Mienushal hebben echter niet stil gezeten en hebben waar mogelijk doorgebouwd om hun wagens nog mooier en spectaculairder te maken. Zij maken zich nu op om hun creaties ein-de-lijk op Pinksterzondag 5 juni, tijdens Carnaval meej Pinksteren, aan heel Kaaiendonk te laten zien. Tijdens de open dag op zondag 15 mei laten ze graag zien hoe ver ze al zijn en geven ze uitleg over hun wagens.

Het Prachtige Pinksterplaatje

Op het terrein van de bouwhal kun je tijdens de Open Dag onder het genot van een drankje en goede carnavalsmuziek alvast lekker opwarmen voor Carnaval meej Pinksteren. Daarnaast kun je de speciale raamposter en kleurplaat ophalen en is het nog mogelijk om je in te schrijven voor de Grote Optocht. En hoewel er al een echt carnavalsinsigne tijdens carnavals in februari was, mag bij een carnavalesk Pinksterweekend een dergelijk onderdeel natuurlijk niet ontbreken. Daarom komt de insignecommissie van OCS De Smulnarren met een uniek kleinood: het Prachtige Pinksterplaatje! Dit unieke carnavalsembleem, ontworpen door Bart van Delft, wordt tijdens de open dag onthuld.

Activiteiten

Het Pinksterplaatje is gemaakt in een beperkte oplage, kost 4 euro en is te koop tijdens de Open Dag van de Mienushal. Daarna kun je het Pinksterplaatje, zo lang de voorraad strekt, bij de Oosterhoutse Feestwinkel nog aanschaffen. Op het terrein van de bouwhal kun je verder onder het genot van een drankje en goede carnavalsmuziek alvast lekker opwarmen voor Carnaval meej Pinksteren. Daarnaast kun je de speciale raamposter en kleurplaat ophalen en is het nog mogelijk om je in te schrijven voor de Grote Optocht. Op het traditionele grote bord houdt de optochtvoorzitter bij welke verenigingen zich al hebben ingeschreven. De Mienushal opent de deuren op zondag 15 mei van 13.00 tot 17.00 uur. De bouwhal ligt links aan het einde aan de Vuurdoornlaan.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen