Afscheid Mienus XIV, krijgen we nu Prinses Mina I?

beeldbewerking: Oosterhout Nieuws
beeldbewerking: Oosterhout Nieuws
Foto: Jeff Maanders (OCS De Smulnarren)

Als het aan CV Bombast 1884 ligt is het tijd voor een vrouwelijke vorst voor Kaaiendonk en zal Prins Mienus XIV worden opgevolgd door Prinses Mina I.

Afscheid Prins Mienus XIV

Vanavond zullen we met zijn allen afscheid nemen van  Zijne Ontzettendhoogheid Prins Mienus XIV van Kaaiendonk. Om 19.00 uur zullen alle Smulnarren op de Markt saome komen om voor de allerlaatste keer aan Mienus XIV hun aller, allermooiste glimlach te presenteren. Staat zijn opvolger al klaar en gaat er dit jaar op Elluf Elluf historie worden geschreven wanneer en voor het eerst een vrouwelijke leutvorst over Kaaiendonk zal heersen?

Prinses Mina I?

Als het aan CV BOMBAST 1884 ligt in ieder geval wel. Zijn zij de afgelopen week gestart met en heuse lobby om ‘de wijze heren’ die de nieuwe leutvorst aan zullen moeten wijzen te bewegen om hiervoor een vrouw te selecteren. Na veertien mannelijke prinsen is het volgens deze ludieke carnavalsvereniging hoog tijd dat een vrouw vier dagen met de marrot mag rondlopen. Vind jij dat ook? Teken dan de petitie via de onderstaande link.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen