Boerenbruiloft: gewijzigde tijd en neem een slotje mee!

Foto: OCS De Smulnarren

Vanmiddag start de Boerenbruiloft direct na de Kinderkopkesoptocht rond 15.30 uur en dus eerder dan was aangekondigd.

Boerenbruiloft al om 15.30 uur

Nadat Joanus en Hendrien tijdens carnaval in februari al in ondertrouw waren gegaan, zullen zij vanmiddag dan toch echt het ja-woord tegen elkaar gaan uitspreken. Dit zal direct na de Kinderkopkesoptocht gaan plaatsvinden. De verwachting is dat de festiviteiten rond 15.30 uur op het grote podium op de Markt van start zullen gaan, dat is bijna drie kwartier eerder dan op de poster van de OCS staat vermeld! Zorg dus dat je op tijd bent o

Slotjes meenemen!

Joanus en Hendrien zijn dit jaar niet afkomstig van een jubilerende carnavalsvereniging, maar komen uit de wijk Slotjes-West. Deze wijk won vorig jaar de titel Mooist Versierde Initiatief. Omdat zij uit de wijk Slotjes komen, roepen zij iedereen op om een hangslotje mee te nemen en deze te voorzien van een originele wens voor het kersverse bruidspaar. Dit slotje kun je als onderdeel van het Grote Gastenboek ophangen aan een hek, zoals dat bijvoorbeeld in Parijs en Venetië ook gebruikelijk is. Neemt’um mee en hangt’um op!

Cuilinaire Polonaise

Vandaag vindt tussen 17.00 en 19.30 uur ook de allereerste Culinaire Polonaise plaats. Tijdens deze polonaise kun je met een kaart langs de 9 deelnemende Leuttempeltjes en restaurants. Bij iedere horecagelegenheid krijg je dan een andere hap. Om mee te doen met de Culinaire Polonaise heb je een speciale deelnamekaart nodig. Deze kost 28 euro of een vol velletje stapbonnen en is verkrijgbaar bij de deelnemende horecazaken. Er zijn in totaal slechts 300 kaarten beschikbaar en op=op!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen