Heeft uw auto ook een fijne vakantie gehad?

Foto:

U heeft er waarschijnlijk een welverdiende vakantie opzitten. Maar geldt dat ook voor uw auto? Wat voor u vaak een moment van rust is, is voor uw auto juist hard werken. Het is voor u ‘lekker naar het zuiden’ maar voor de auto zijn het veel intensieve kilometers, met volle bepakking onder hoge temperaturen. Dat is een behoorlijke belasting voor banden, motor, remmen maar ook bijvoorbeeld de airco.

Premio houdt rekening met uw auto. Daarom loopt de vakantiecampagne ook t/m september. Dat geeft u de mogelijkheid om ook uw auto in het zonnetje te zetten. Tijdens de zomer lopen er interessante acties op banden, accesoires en onderhoud. Wat denkt u van een tankkaart bij een set banden of een aircocheck en onderhoudsbeurt voor een aangepast tarief? En als u uw auto echt wil verwennen, dan zijn de velgenacties wellicht een uitkomst. Laat u zich informeren en verrassen door Premio.

Premio Taks van Gils is dé specialist op het gebied van banden en autoservice. Helemaal van nu. Met een enthousiast, jong team staan zij dagelijks voor u klaar. Met al hun kennis en talenten, met alle gewenste producten, met hele scherpe tarieven en altijd met een goede kop koffie (of thee).

Of het nu gaat om een kruiwagen of een grote industrieband, niks is hen te gek als het om banden gaat. En ook voor onderhoud halen ze graag alles uit de kast. Alles om uw rijplezier te vergroten. Net zo goed voor privé als voor zakelijk gebruik. Serieus en in een ongedwongen gezellige sfeer. Kom langs of maak een afspraak en ervaar zelf hoe tevreden u weer wegrijdt. Dat is Premio Taks van Gils!

Bezoek www.premio-tvg.nl voor alle lopende acties of voor meer informatie.

Rederijweg 39
4906 CX Oosterhout
0162-457795
[email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen