Plannen nieuwe speelplekken Lanspunt en Gebint in de wijk Contreie

Speelplan Lanspunt
Speelplan Lanspunt
Foto: Speelplan / Gemeente Oosterhout

Voor de nieuwe speelplekken Lanspunt en Gebint in de wijk Contreie hield de gemeente eerder inspraakmiddagen. Op basis van de wensen en ideeën die ouders en kinderen die middag hebben doorgegeven en de reacties die via de mail zijn binnengekomen, is een inrichtingsplan gemaakt.

Speelplek Lanspunt

De speelplek aan het Lanspunt wordt ingericht met speeltoestellen. De omwonenden waarmee tijdens de inspraakmiddag is gesproken hadden de wens om de speelplek te concentreren op één veld, het andere veld blijft behouden als grasveld met bomen.

Speelplek Gebint

De speelplek aan het Gebint is aan de kleine kant voor speeltoestellen en wordt ingericht met natuurlijke speelaanleidingen. De omwonenden waarmee tijdens de inspraakmiddag is gesproken hadden de wens voor een uitstraling van de speelplek die passend is bij de andere speelplekken van de wijk.

  • KLIK HIER voor de plannen voor Speelplek Gebint

Jouw reactie!

De gemeente vraagt te reageren op deze inrichtingsplannen. Je kunt tot en met zondag 24 september 2017 jouw reactie achterlaten via het mailadres [email protected].

Planning

Na de reactietermijn worden, waar nodig, kleine aanpassingen doorgevoerd. Het streven is om de speelplek nog dit najaar te realiseren, mogelijk met uitloop naar het voorjaar 2018. Wanneer de speelplekken aan het Lanspunt en het Gebint worden aangelegd wordt de tijdelijke locatie naast het Gebint 26 opgeheven.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen