Afvalracer Marieke: “Heel wat biertjes afgeslagen met de 11e van de 11e!”

Foto: Marieke van de Afvalrace

Sinds zes weken zijn de kandidaten van de Afvalrace Oosterhout gestart met hun programma. Zij gaan er in een half jaar onder leiding van een personal coach alles aan doen om fitter, gezonder en gelukkiger te worden. Op Oosterhout Nieuws schrijven zij in een wekelijkse blog hun ervaringen, hoogte- en dieptepunten, moeilijke momentjes en bereikte resultaten. Hieronder de zesde blog van Marieke. 

Weer een week voorbij een week vol verleidingen

Elke donderdag heb ik mijn pt (personal trainingsmoment red.) gepland staan en mijn weegmoment. Maar dat viel erg tegen. Niet zo veel als vorige keer en dat voelde niet goed. Gelukkig kan ik altijd bij Eric terecht en ook deze keer wist hij mij weer te motiveren en mij kracht te geven om weer door te gaan en niet mijn hoofd er bij neer te leggen. En gelukkig was er deze week meer resultaat.

11de van de 11de

Afgelopen zaterdag was de start van het carnavalsseizoen 2018. Normaal gesproken drinken we ons eerste biertje die dag om 11 over 11. Dit jaar was het Spa Rood. Na een gezellige opening en een leuke generale repetitie van de Kaaikwèk brak de avond aan. Een avond waar je carnaval vierend Oosterhout weer een keertje ziet en waar je onder genot van heel wat biertjes het afgelopen jaar nog eens door neemt. Er zijn ook heel wat biertje mij aangeboden maar heb ze stuk voor stuk afgeslagen en heb heel de avond spa rood gedronken. De volgende dag vierden we de verjaardagen van Joris en Douwe. Erg gezellig en met veel gezonde hapjes.

Gezonde avondmaaltijd

Vaak wordt er aan mij gevraagd wat ik ’s avonds eet. Hieronder vind je een voorbeeldrecept van een overheerlijke maaltijdsalade. Er zijn natuurlijk allerlei variaties op te vinden.

  • 125 gram salade mix
  • 100 gram gekookte rivierkreeftjes
  • 1 tomaat
  • 1/2 paprika
  • 1/2 komkommer
  • Eetlepel chilisaus
165 calorieën en maar 1 gram vet.
Ik zou zeggen smakelijk eten en tot de volgende blog.
Groetjes Marieke
Marieke wordt begeleid door Eric de Jong van ENFORCE.
De Afvalrace Oosterhout wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal
 sportieve partners.
Volg ook de Afvalrace via Facebook en nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen