Gratis openluchtbioscoop in het park met de film Last Vegas

Foto: MoodWood/JCI Oosterhout

Op 25 augustus transformeert JCI Oosterhout het Slotpark-Oost wederom in een openluchtbioscoop. Dit jaar is gekozen voor de filmkomedie Last Vegas. De aanvang is 21.00 uur. Een aanrader voor je agenda, want de entree is ook dit jaar helemaal gratis!

Last Vegas

Dit jaar hebben de leden van JCI Oosterhout gekozen voor de filmkomedie ‘Last Vegas’ met onder andere Michael Douglas en Morgan Freeman. De zestigers Billy, Paddy, Archie en Sam zijn al jaren beste vrienden. Ze willen nog één keer de bloemetjes buiten zetten wanneer de laatste vrijgezel van het viertal besluit om toch te gaan trouwen. Het schijnt dat Las Vegas dé plek is voor het ideale vrijgezellenfeestje, de vraag is echter of de mannen op leeftijd de stad wel bij kunnen benen. Ze ontdekken er hoe mooi het is om weer van het leven te genieten en dat trouwe vriendschap altijd blijft bestaan.

Cadeautje voor Oosterhout

Het is inmiddels het vierde achtereenvolgende jaar dat JCI Oosterhout dit sympathieke cadeautje aan de inwoners van Oosterhout geeft. Ooit begonnen als jubileumcadeau aan de stad vanwege het 40-jarige betaan van de vereniging. Maar inmiddels niet meer weg te denken van de Oosterhoutse evenementenkalender. Natuurlijk kun je je eigen drinken en snacks meenemen, maar dit jaar is de bar beter voorzien dan ooit tevoren. Dus waarom sjouwen met drank als je het gewoon aan de bar kunt kopen?

Begin je dag voortaan met het nieuws uit je eigen stad met onze gratis nieuwsbrief. KLIK HIER en geef je op.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen