“Gewoon keihard lachen” met onvervalste comedy in Theater de Schelleboom

Roel C Verburg (L) en Raymon Hofkens (R)
Roel C Verburg (L) en Raymon Hofkens (R)
Foto: Theater de Schelleboom

Gewoon keihard lachen! Dat kan in De Schelleboom tijdens de Stand Up Double van Raymon Hofkens en Roel C Verburg op zaterdag 13 april. Entree 17,50 per persoon.

Comedy met Raymon Hofkens

Voor de verandering een geen sets van 8 minuten maar een lange comedyset waar de heren echt op stoom komen. Energiek grappig en nog eens uit onze regio ook! Raymon Hofkens keert terug naar De Schelleboom voor een lange set onvervalste Brabantse comedy. Hij stond op Lowlands en de Uitmarkt en was te horen op Radio Veronica en 3FM. En zo nu en dan keert hij weer terug naar De Schelleboom waar hij al twee keer een uitverkochte show verzorgde.

Roel C Verburg

Een oud gediende in de wereld van Stand Up Comedy. Roel pakt zijn gitaar en maakt niet VAN zijn muziek maar MET zijn muziek. Enorm grappige liedjes met een droogkomisch karakter. En taaltechnisch enorm creatief. In 2017 zette
hij, samen met 4 andere comedians waaronder Raymon, De Schelleboom helemaal op zijn kop. Wekelijks te horen in de radioshow van Jeroen van Inkel, was te zien bij Padoempats en Kopspijkers en speelde de Zwarte Cross en Lowlands! De MC van de avond is Eric Goossens.

Meer informatie

De voorstelling is op zaterdag 13 april in Theater de Schelleboom aan de Mathildastraat, Aanvang 20.15 uur en de entree is 17,50 euro Inclusief koffie vooraf en een drankje in de pauze. Bestellen kan telefonisch op 0162-437165 of direct via de onderstaande link.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen