Leer gratis een trui breien voor Warme Truiendag

Foto: Pixabay License / StockSnap

Op vrijdag 7 februari is het Warme Truiendag. Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het breien van een trui? Doe dan mee met deze gratis cursus!

Warme Truiendag

Vrijdag 7 februari 2020 is het weer Warme Truiendag. De dag waarop wij de thermostaat lager zetten en een extra warme trui aan doen. Hiermee besparen we een hoop CO2 uitstoot. Wat is er nu mooier om in de eerste weken van het nieuwe jaar speciaal voor deze dag zelf een mooie warme trui te breien? Zelf kleding maken is niet alleen goed voor het klimaat, het is ook nog eens goed voor je portemonnee en je zelfwaardering. Gebruik wat je in huis hebt en recycle restjes garen, deel je restjes garen met anderen en maak combinaties die uniek zijn.

Onder begeleiding

In 6 weken kun je onder begeleiding een basistrui breien. De trui wordt van de hals naar het boord gebreid op een rondbreinaald. Ervaren en onervaren breiers worden aan elkaar gekoppeld en leren van en met elkaar. Er wordt volop geƫxperimenteerd met kleur, structuur en verschillende garens, zodat iedere trui uniek wordt.

Meer informatie

De cursus wordt gegeven op vrijdag 3, 10, 17, 24, 31 januari en 7 februari tussen 10.30 en 12.00 uur in Activiteitencentrum De Slotjes aan het Slotjesveld 15. Deelname is gratis, maar je moet je vooraf opgeven, bij voorkeur voor 31 december. Na inschrijving ontvang je een bevestiging van deelname. Om je aan te melden of voor meer informatie mail je met: [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen