Zilveren gemeentespeld voor Charlotte van ’t Hullenaar van St. Leergeld

Foto: Gemeente Oosterhout

Charlotte van ’t Hullenaar kreeg donderdag bij haar afscheid als algemeen coördinator van de Stichting Leergeld de zilveren gemeentespeld.

Stichting Leergeld

Charlotte van ’t Hullenaar startte in 2010 als coördinator administratie bij Stichting Leergeld Oosterhout en Omstreken. Al snel werd duidelijk dat zij een gedreven en kundig medewerkster was en na een jaar werd zij benoemd tot Algemeen Coördinator. Zij werd de spil van de organisatie, de schakel tussen bestuur, afdelingen, commissies en externe relaties. Zij kreeg de algehele leiding over de vrijwilligers, waarbij het verzorgen van toetsingscursussen, evaluatiegesprekken, het signaleren van knelpunten en trends en rapportages aan het bestuur tot haar takenpakket gingen behoren.

Snelle en grote groei

Zij nam zitting in diverse commissies en werd medeverantwoordelijk voor de managementrapportages, het sociaal jaarverslag en jaarcijfers. Met haar kordate optreden werkte ze mee aan de verdere uitbouw van een groot netwerk van organisaties. Door op enthousiaste wijze de doelstellingen Leergeld uit te dragen heeft zij een grote bijdrage geleverd aan de snelle en grote groei die Leergeld de afgelopen jaren heeft doorgemaakt.

Zilveren gemeentespeld

Met deze activiteiten heeft Charlotte van ‘t Hullenaar zich verdienstelijk gemaakt voor de Oosterhoutse samenleving. Het gemeentebestuur is haar daar dankbaar voor en wil die dank en waardering graag onderstrepen. Kijkend naar de duur en intensiteit van haar activiteiten voor Oosterhout heeft het gemeentebestuur besloten om aan Charlotte van ’t Hullenaar de zilveren gemeentespeld toe te kennen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen