De Grote Oosterhoutse Blijf Binnen Bingo

Burgemeester Buijs kwam de laatste avond bij Ad en Jeroen op bezoek
Foto: ORTS

Tijdens de lockdown-periode van april t/m mei 2020 hebben de ORTS en Oosterhout Nieuws 7 weken lang de Grote Oosterhoutse Blijf Binnen Bingo georganiseerd op radio, televisie en internet. Inmiddels is de allerlaatste aflevering uitgezonden en kijken de organisatoren terug op 7 geslaagde avonden bingo. Veel mensen hebben gereageerd dat zij het erg hebben gewaardeerd dat ze iedere woensdagavond iets leuks hadden om naar uit te kijken.

Opbrengsten

De Grote Oosterhoutse Blijf Binnen Bingo was NIET opgezet om commercieel gewin uit te halen. Na aftrek van alle kosten, zoals het aankopen van de prijzen bij de lokale middenstanders, is er een batig saldo ontstaan. Op dit moment wordt de eindbalans opgemaakt en wordt er gekeken naar een goede besteding van dit geld. Het is de bedoeling om dat ten goede komt aan een of meerdere maatschappelijke goede doelen in Oosterhout. Zodra hier mee over bekend is lees je dat uiteraard via de ORTS en Oosterhout Nieuws.

Dank, dank, 1000x dank

Natuurlijk was het opzetten van de Grote Oosterhoutse Blijf Binnen Bingo niet mogelijk geweest zonder initiatiefnemers en presentatoren Ad van de ORTS en Jeroen van Oosterhout Nieuws. Maar ook heel veel dank aan de vaste technici Marc Verboom en Nino van Prattenburg en redactrice Petra Köpp. Ook gaat onze dank uit naar de ORTS voor het beschikbaar stellen van de studioruimte. Daarnaast bedanken wij onze sponsors: Gemeente Oosterhout, TotalPrint, Jumbo Supermarkten, Hofkens HIG, en Kickvors Media & Communicatie. En als laatste bedanken wij uiteraard alle enthousiaste kijkers, luisteraars en mee-spelers!

Vragen, opmerkingen of complimenten?

Heb je nog vragen of complimenten over de Grote Oosterhoutse Blijf Binnen Bingo, neem dan contact op met Ad Evers van de ORTS. Hij is bereikbaar onder kantooruren bereikbaar op telefoonnummer 06 – 184 720 56 of stuur een mail naar [email protected]

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden