VVD’s Bakkie Doen dit maal digitaal met als thema woningbouw

Foto: Pixabay License / Free Photos

Op 26 november van 19.30 tot 21.00 uur kun je weer een ‘Bakkie Doen’ met de fractie van de VVD Oosterhout.

Zoom-meeting

De coronamaatregelen dwingen de Oosterhoutse VVD-fractie tot het houden van een digitale variant van hun bijeenkomst ‘Bakkie Doen’. Je moet dus deze keer zelf voor de koffie bij de ZOOM-meeting via het internet zorgen. Daar staat tegenover dat je gewoon lekker thuis kunt blijven. En wanneer je je voor 25 november aanmeldt, dan zorgt de VVD wel voor een koekje bij de koffie! Het thema is dit keer de woningbouwstrategie van Oosterhout. Het onderwerp is hot. Er gaan stemmen op om er in Den Haag weer een ministerie voor op te richten. Er komt een Volkshuisvestingsfonds omdat iedereen betaalbaar en plezierig moet kunnen wonen, aldus de Minister van Binnenlandse Zaken.

Woningbouwstrategie

In ons land zouden de komende tien jaar één miljoen woningen moeten worden gebouwd. Oosterhout heeft de lat gelegd bij 3000. Het gaat dus om één van de belangrijkste opgaven van het gemeentebestuur: de woningbouwstrategie. Het is voor de toekomst van Oosterhout om heel veel redenen van belang dat jonge gezinnen ervoor kiezen hier te komen of te blijven wonen. De woningbouwstrategie zal kort worden toegelicht door Sander Mulders, de portefeuillehouder in VVD-fractie. De directeur van Thuisvester Pierre Hobbelen zal ingaan op de opgaven die zijn organisatie daarin wachten. VVD-lid Léon Panis leverde onlangs een bijdrage in het Weekblad en zal daarover worden bevraagd. Allemaal kort, zodat er ruimte is voor vragen, opmerkingen en debat.

Geef je op!

Om te kunnen deelnemen aan dit digitale Bakkie Doen is het nodig dat je je vooraf aanmeldt via [email protected] Mocht je vragen of opmerkingen over het onderwerp kwijt willen, dan kunt u daarvoor ditzelfde mailadres gebruiken. En wanneer je een koekje bij de koffie wilt ontvangen, moet je in het mailtje natuurlijk wel het bezorgadres erbij zetten.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden