Janneke Jager speelt Fantoomgeluk in Theater de Schelleboom

Foto: Oosterhout Nieuws

Janneke Jager speelt op zaterdag 16 oktober de voorstelling Fantoomgeluk in Theater de Schelleboom. Muzikaal cabaret met een heerlijk jaren 80 sausje.

Janneke Jager

Wanneer Janneke op zolder struikelt over een vergeten tas met oude cassettebandjes, wordt ze terug geslingerd in de tijd. Opeens zit deze publieksprijswinnares, van het Utrechts Cabaret Festival weer op haar tienerkamertje, te dromen over ‘later’. En jij bent daarbij! Een paar dingen worden haar al snel volkomen duidelijk. Eén: dat vroeger niet alles beter was – zoals haar erbarmelijke muzieksmaak én haar dubieuze kapsels. Twee: dat de meest belabberde song- teksten als een virus op je harde schijf blijven zitten, al dan niet fonetisch. En drie: dat alles behoorlijk anders is uitgepakt dan ze eind jaren ‘80 hoopte én kon vermoeden, zowel persoonlijk als op het wereldtoneel. Maar is dat erg? En kan het nog anders – kun je ontkomen aan je lot?

Feest van herkenning

Twijfelend tussen weemoed en schaamte maakt Janneke een verrassende balans op aan de hand van die ene grote vraag: Wat als…? Onder begeleiding van haar muzikanten Bas Bons & Timo Menkveld neemt ze je mee in haar tienerjaren, de jaren 80. Een feest van herkenning waar ook u uzelf of uw kinderen in zult herkennen. Met een behoorlijke kans op hilariteit door deze Groningse, nuchtere dramaqueen.

Meer informatie

Janneke Jager speelt haar voorstelling Fantoomgeluk op 16 oktober om 20.15 uur in Theater de Schelleboom. Entree is 17,50 euro per persoon en kaarten zijn direct te reserveren via de onderstaande link. Theater De Schelleboom is te vinden aan de Mathildastraat 37a.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen