Gratis streaming jazzconcert Vincent Houdijk & Vinnie Vibe vanuit de De Bussel

Foto: Nico van Ast

Woensdagavond 19 januari kun je genieten van een gratis streaming jazzconcert in de cyclus Liever in de KluiZ dan ThuiZ.

Vincent Houdijk

Het belooft een geweldige muziekavond te worden met Vincent Houdijk. De composities van Vincent Houdijk stralen kracht uit. Hij creëert een persoonlijk eigentijds muzikaal verhaal. Elk muziekstuk prikkelt de verbeelding. Hij streeft ernaar dat jij geniet. Vincent stond al eerder op het KluiZ-podium en dat was steeds genieten van zijn vibrafoonspel, het is ongelooflijk genuanceerd en melodieus, het is een pure muzikale energie die op je afkomt. Het is een van de meest opwindende en boeiende live-acts in de hedendaagse Jazzfusionscene.

Vinnie Vibe

De band bestaat uit Vincent Houdijk op de vibrafoon, Jasper van Damme op saxofoon, Gersom Raams op gitaar, Sven Happelop de contrabas en Haye Jellema op drums. Via de onderstaande link kun je een kaartje reserveren en De Bussel rekent hiervoor geen kosten. Je kunt dus gratis genieten van een heerlijk jazzconcert vanuit ons eigen Oosterhoutse theater! Hieronder een klein voorproefje.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen