Ronde Tafel Oosterhout doneert 3.000 euro aan EHBO Oosterhout

Foto:

Op 4 april heeft de Ronde Tafel Oosterhout voor de zevende keer de Ronde Tafel 145 Rally georganiseerd, met als goed doel dit maal de E.H.B.O. Vereniging Oosterhout. In de afgelopen jaren is dit  evenement gegroeid van 13 ingeschreven equipes in 2009 tot 68 ingeschreven equipes in 2015. Ook de opbrengst is in die tijd met gelijke tred toegenomen.

Dit heeft ertoe geleidt dat de organisatie, zeer verheugd en trots, dit jaar een cheque van 3000,- euro heeft kunnen overhandigen aan de E.H.B.O. De opbrengst  zal ten goede komen aan het aanschaffen van nieuwe hi-tech apparatuur waarmee zij hun opleidingen nog beter kunnen uitvoeren.

De reden dat de organisatie jaar de E.H.B.O. als goed doel heeft gekozen is dat zij achter de schermen zoveel goed werk verrichten en vele evenementen veilig laten verlopen. “Omdat  dit allemaal op vrijwillige basis gebeurt en zij voor hun diensten alleen beloond worden in de vorm van sponsoring, leek dit ons een prachtig doel om te steunen” aldus een woordvoerder van de Ronde tafel Oosterhout. “Het was weer een prachtig event waarvan deelnemers, de organisatie en de afgevaardigden van de E.H.B.O. hebben genoten en wij zien nu al weer uit naar de editie van 2016.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen